Beregi Bio

Beregi Bio – Quali-T Bt.

Újonnan érkezett bio lekvárjaink egy szabolcs-szatmár-beregi családi gazdaságból kerültek hozzánk. Termékeik többségét saját termesztésű, ellenőrzött bio gyümölcsökből készítik, magas minőségben, extra gyümölcstartalommal és adalékanyagok nélkül, letisztult ízekkel. Hiszik, hogy a vegyszermentes, természetközeli művelési mód és feldolgozás intenzívebb, gyümölcsösebb ízeket eredményez, s ezt mi csak megerősíteni tudjuk.

Tevékenységüket bio szilvalekvár készítésével kezdték a nagyszülői falusi házban. Azóta az akácerdővel körbevett Flóratanyán (Baktalórántháza) modern kisüzemet hoztak létre, ahol az ökológiai körülmények között termesztett szilvát, bodzát, meggyet, szamócát, homoktövist és diót feldolgozzák. Mottójuk: „Egészségeset és finomat kiváló minőségben”.

A Beregi Bio 100% szilva-, mézes szilva-bodza-, sárgabarack-, szamóca- és meggylekvár üvegenként 700 Ft-ért kapható a Pipacs Pékségben.

Free WordPress Themes, Free Android Games