Pipacs Szápári Astrié

Pipacs Szápári Astrié

Pipacs Astrié Pipacs Astrié Az Astrié kenyér különlegességét sok minden adja, lássunk ebből párat: A gabonát Palik Feri és Palik Anikó termeszti a szápári biogazdaságukban, a Bakony lábainál, és egy francia, ún. Astrié malommal őrlik a farmon. Az őrlés során a liszt...

Beregi Bio

Beregi Bio Beregi Bio – Quali-T Bt. Újonnan érkezett bio lekvárjaink egy szabolcs-szatmár-beregi családi gazdaságból kerültek hozzánk. Termékeik többségét saját termesztésű, ellenőrzött bio gyümölcsökből készítik, magas minőségben, extra gyümölcstartalommal és...

BioSzentandrás

BioSzentandrás termékei BioSzentandrás Hallottatok már Hernádszentandrásról, a pici borsodi faluról, ahol a biogazdálkodás megváltoztatta az addig halmozottan hátrányos helyzetű település életét? 2009-ben egy pályázati program segítségével indultak el az úton. A...
A BioSapori Szövetkezet termékei

A BioSapori Szövetkezet termékei

A Biosapori szövetkezet termékei Biosapori szövetkezet A napsütötte Molise régió termelői együttműködésével készült élelmiszerek fő jellemzői az egyszerű összetétel, a kifinomult ízvilág és a magas minőség. Akárcsak a Pipacs kenyereké, így bátran kínáljuk őket: A...
Pipacs Kalács

Pipacs Kalács

Pipacs Kalács Pipacs Kalács A búzalisztből kenyeret készítő kultúrákban már a középkortól megjelent, hogy bizonyos receptekben a finomabbra őrölt, jobb minőségű lisztet tejjel, vajjal, tojással gazdagítva dagasztották a tésztát, és élesztővel kelesztették....