Szerző: egy pipacs pék | aug 13, 2020
Pipacs Astrié Pipacs Astrié Az Astrié kenyér különlegességét sok minden adja, lássunk ebből párat: A gabonát Palik Feri és Palik Anikó termeszti a szápári biogazdaságukban, a Bakony lábainál, és egy francia, ún. Astrié malommal őrlik a farmon. Az őrlés során a liszt...
Szerző: egy pipacs pék | júl 25, 2016
Beregi Bio Beregi Bio – Quali-T Bt. Újonnan érkezett bio lekvárjaink egy szabolcs-szatmár-beregi családi gazdaságból kerültek hozzánk. Termékeik többségét saját termesztésű, ellenőrzött bio gyümölcsökből készítik, magas minőségben, extra gyümölcstartalommal és...
Szerző: egy pipacs pék | júl 25, 2016
BioSzentandrás termékei BioSzentandrás Hallottatok már Hernádszentandrásról, a pici borsodi faluról, ahol a biogazdálkodás megváltoztatta az addig halmozottan hátrányos helyzetű település életét? 2009-ben egy pályázati program segítségével indultak el az úton. A...
Szerző: egy pipacs pék | jún 27, 2016
A Biosapori szövetkezet termékei Biosapori szövetkezet A napsütötte Molise régió termelői együttműködésével készült élelmiszerek fő jellemzői az egyszerű összetétel, a kifinomult ízvilág és a magas minőség. Akárcsak a Pipacs kenyereké, így bátran kínáljuk őket: A...
Szerző: egy pipacs pék | jún 21, 2016
Pipacs Kalács Pipacs Kalács A búzalisztből kenyeret készítő kultúrákban már a középkortól megjelent, hogy bizonyos receptekben a finomabbra őrölt, jobb minőségű lisztet tejjel, vajjal, tojással gazdagítva dagasztották a tésztát, és élesztővel kelesztették....
Legutóbbi hozzászólások